Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Κατασκευές και εμπόριο από το 2007

2007

Ιδρύεται η axiscon από έμπειρους μηχανικούς της κατασκευής, με έδρα την Θεσσαλονίκη και σκοπεύοντας την ανάληψη έργων σε όλη την Ελλάδα.

Έργα σε χώρους υγείας

Εστιάζουμε στα έργα σε χώρους υγείας, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά και εξασφαλίζοντας συνέργειες με καταξιωμένες εταιρείες του χώρου αναπτυσσόμαστε ραγδαία.

Αυξάνοντας την εμβέλεια

Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας γρήγορα έγιναν γνωστές στην Ελλάδα και σε γειτονικές χώρες στο εξωτερικό, μεγαλώνοντας τον κατάλογο των απαιτητικών πελατών μας.

Συνεχής πρόοδος και ανάπτυξη

Δεν επαναπαυόμαστε και οι προσπάθειες για βελτίωση και περαιτέρω ανάπτυξη είναι συνεχείς ώστε να πετύχουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

logo_w_small

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η axiscon ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη από τρεις έμπειρους μηχανικούς της κατασκευής (πολιτικός, ηλεκτρολόγος και μηχανολόγος). Υλοποιώντας το ρητό «ισχύς εν τη ενώσει» ενώνουν τις δυνάμεις, γνώσεις και εμπειρία σε μία εταιρεία που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και έργων. Ο αρχικός σκοπός της εταιρείας ήταν η ανάληψη ιδιωτικών έργων και η διαχείριση τεχνικών έργων. Με την έντονη δραστηριότητα και την ισχυρή παρουσία της στον χώρο καταφέραμε να αποκτήσουμε ένα ικανοποιητικό μερίδιο της αγοράς και να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και στο εξωτερικό.

Στην διοίκηση της εταιρείας, ο Πολυμέρης Σπυριδάκης-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός διατηροεί και εξελίσσει τις πρωταρχικές και βασικές αρχές λειτουργίας της και την αποτελεσματικότητά της,  σε υψηλά επίπεδα.

Η axiscon δραστηριοποιείται σε όλη την Ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό, αναλαμβάνοντας τεχνικά έργα: πολιτικού μηχανικού, Η-Μ έργα, δίνοντας έμφαση στα έργα υγείας. Η συνεχής και έξοχη συνεργασία με σημαντικές εταιρείες του κλάδου όπως η GE Healthcare, EUROMEDICA, NOSILEFTIKI  AGIOS LOUKAS, κ. ά. είναι η καλύτερη σύσταση για τους μελλοντικούς πελάτες μας.

ΕΡΓΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ  ΥΓΕΙΑΣ

Τα πρώτα έργα στο χώρο της υγείας ανατέθηκαν το 2008 και έκτοτε σημαντικός αριθμός έργων έχει  αποπερατωθεί  στο χώρο της υγείας, με έμφαση και εξειδίκευση στην κατασκευή χειρουργείων και καθαρών χώρων και στους θωρακισμένους από ακτινοβολία χώρους. Στα πλαίσια της εξειδίκευσής μας σε τέτοια έργα έχουμε συνάψει συμφωνίες με οίκους του εξωτερικού όσον αφορά θύρες χειρουργείων ερμητικού κλεισίματος, επενδύσεις χειρουργείων και «έξυπνου» εξοπλισμού αποθήκευσης αναλωσίμων.

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ

Το πρώτο έργο εκτός Θεσσαλονίκης ανατέθηκε το 2008 ενώ το επόμενο διάστημα ακολούθησαν πολλά έργα σε όλη την Β. Ελλάδα αρχικά και στην υπόλοιπη αμέσως μετά. Το 2010 ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές στο εξωτερικό, σε μια προσπάθεια  εξωστρέφειας της εταιρείας και αντιμετώπισης της επερχόμενης κρίσης. Η πρώτη ανάθεση από πελάτη στο  εξωτερικό έγινε λίγο αργότερα στην Λιβύη λίγο πριν την έναρξη του πολέμου, στο τέλος του 2010-αρχές του 2011. Το έργο αυτό θα τελειώσει τελικά το 2013 μετά από πολλές  διακοπές λόγω των εχθροπραξιών στην περιοχή. Ταυτόχρονα το ίδιο διάστημα έγιναν επαφές σε Αίγυπτο, Γερμανία και Ρωσία οι οποίες απέδωσαν τα επόμενα τρία έργα σε Αίγυπτο και Ρωσία το 2012. Επίσης αποστολές υλικών για  εμπορία έχουν γίνει σε Λιβύη, Κύπρο και Ρουμανία.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η axiscon συνεχίζει την ανάπτυξή και τις δραστηριότητές της σε νέους τομείς και τεχνολογίες, επεκτεινόμενη και στον χώρο της εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) ήδη από το 2010, τομέας που δείχνει ιδιαίτερη δυναμική στις μέρες μας στην Ελλάδα.

Επίσης στον τομέα των γενικών έργων, νέες εργολαβίες έχουν αναληφθεί που αφορούν επενδύσεις όψεων με ανθεκτικά-διακοσμητικά υλικά (HPL), επίπλωση καθαρών χώρων με ειδικά αντιμικροβιακά υλικά καθώς και στα ειδικά έργα πολιτικού μηχανικού εφαρμόζοντας  νέα υλικά επισκευών με νέες τεχνολογίες.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η διοίκηση της axiscon αποτελείται από μηχανικούς οι οποίοι φροντίζουν για την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών της εταιρείας όταν συμμετέχει σε τεχνικά έργα. Αντιπροσωπεύοντας και συνεργώντας με καταξιωμένες εταιρείες στον κλάδο μας, οι μηχανικοί και τεχνικοί μας εκπαιδεύονται από τους εξειδικευμένους προμηθευτές μας ώστε να εξασφαλίσουμε την ορθή υλοποίηση των προδιαγραφών.

 

Ακολουθεί εκτίμηση χρόνου συμμετοχής του προσωπικού μας σε διάφορα έργα.
Ο επαγγελματισμός και η σοβαρότητα που δείχνουμε στη δουλειά μας δεν αφαιρεί την οικειότητα στις σχέσεις μας!

Ενίσχυση Κτιρίων
40%
Ιατρικός Εξοπλισμός
40%
Νοσοκομειακοί Χώροι
100%
Ανακαινίσεις
75%

"Γιατί να προτιμήσετε την axiscon? Επειδή προσφέρουμε το επιθυμητό αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα σε λογικό κόστος χρήματος και χρόνου."

"Μόνιμος στόχος μας είναι η άρτια εκτέλεσή των έργων, με τον καλύτερο τρόπο για τον πελάτη μας, γιατί κάθε έργο είναι έργο προβολής."

Η axiscon είναι μια Τεχνική και Εμπορική εταιρεία με μακροχρόνια εμπειρία και αντικειμενική γνώση των έργων
Plans_el

Πολυμέρης Σπυριδάκης / C.E.O & Συνιδρυτής

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Plans_civ

Σερίδου Αλεξία

143

Ολοκληρωμένα Έργα

78

Ιδιωτικά Έργα

65

Δημόσια Έργα

9

Χώρες